Divendres, 16 de novembre de 2018

Partit Republicà Català
Adherit al Pacte Nacional pel Dret a Decidir
Adherit al Pacte Nacional pel Referèndum

LA REALITAT D'EUROVEGAS (PROF. RODERIC GUIGO, UPF)
3 d'abril de 2012

Fa uns dies, el nostre Secretari General Josep Boladeras, va publicar un article amb el posicionat del Partit Republicà Català sobre el projecte conegut com Eurovegas.

Avui mateix hem rebut un escrit del professor de la Universitat Pompeu Fabra, Roderic Guigo i Serra, on fa un objectiu recull del què podem esperar d'aquest esbojarrat projecte si finalment es construís a Catalunya.

Us convido a llegir-ho amb deteniment doncs és prou concloent.Benvolguts

He enviat aquesta curta carta als diaris. Però no l'han publicada. Donat que l'he escrita, he pensat que millor que algú la llegeixi. No es tracta de cap opinió; es tracta de fets.
Cordialment
Roderic Guigo

El govern de la Generalitat promou la instal·lació del complex EuroVegas al voltant de la ciutat de Barcelona. Segons el president, aquest projecte és crucial per al benestar futur del nostre país i conduirà a la creació de milers de llocs de treball. L'any 1931, el joc va ser legalitzat a l'estat de Nevada i va començar la construcció de casinos a la ciutat de Las Vegas. Durant els anys quaranta, Las Vegas (i l'estat de Nevada) es van convertir en una atracció turística mundial lligada al joc.

Avui, setanta anys després, l'estat de Nevada ocupa la posició 46, entre els 50 estats de la Unió, pel que fa a la qualitat de les escoles; la número 42 pel que fa a la salut dels ciutadans, i la número 45 pel que fa a la proporció de joves amb títol universitari. D'altra banda, en canvi, ocupa la tercera posició en nombre de crims violents i la segona en nombre d'execucions hipotecàries. Irònicament, ocupa la primera posició pel que fa a desocupació: és, amb diferència, l'estat amb l'índex d'atur més alt de tota la Unió.

Roderic Guigo
Centre de Regulació Genòmica, Universitat Pompeu FabraAclariment: A data d'avui 8 d'abril de 2012, el professor Guigo ens ha informat que, finalment, El Periódico se n'ha fet ressó.

Membre del Partit Republicà Català
Pere Vinyeta i Obiols
Escriure'ns un missatge © Partit Republicà Català (2018)