Divendres, 16 de novembre de 2018

Partit Republicà Català
Adherit al Pacte Nacional pel Dret a Decidir
Adherit al Pacte Nacional pel Referèndum

BON ANY 2014!
1 de gener de 2014

“Qui lluita pot perdre, qui no lluita ja ha perdut”. Aquest axioma de Bertold Brecht sentencia d'una manera clara i rotunda el que ha estat la lluita del poble català per la seva llibertat.

Catalunya, de tres-cents anys ençà, ha patit veritables ensulsiades que, de ben segur, haguessin acabat amb la seva existència si no hagués lluitat tossudament, sense defalliment, per tal de poder assolir la seva plena llibertat.

Val a dir que al llarg de tots aquests anys, d’una manera abnegada, constant -i anònima en la majoria de casos-, milers de catalans han fet la seva aportació per a que un futur que semblava que no arribaria mai el tinguem ja a la cantonada. Catalunya, certament, ha dit prou a l’esclavatge i a la subjecció i ha apostat decididament per la seva dignitat i per a poder decidir aquest futur.

Des del Partit Republicà Català ens conjurem per a continuar aportant aquells petits grans de sorra necessaris per a aquesta gran obra col·lectiva de la plena sobirania de tota la nació catalana. Estem convençuts que el 2014 marcarà definitivament una nova era que representarà que el poble català pugui entrar de ple a la història com a poble lliure entre els pobles lliures de la terra.

Tanmateix, animem tothom a no defallir i a continuar treballant sense desmai. Així, fem nostres un cop més les paraules del president màrtir -i fundador del Partit Republicà Català-, Lluís Companys: “Totes les causes justes del món tenen els seus defensors. En canvi, Catalunya només ens té a nosaltres”.

Amb el desig d’un venturós any 2014.


Josep Boladeras Agustí Soler
Secretari general President

Escriure'ns un missatge © Partit Republicà Català (2018)