Divendres, 16 de novembre de 2018

Partit Republicà Català
Adherit al Pacte Nacional pel Dret a Decidir
Adherit al Pacte Nacional pel Referèndum

CARA A CARA D'ARTUR MAS I FELIPE GONZáLEZ
4 de febrer de 2014
Cara a cara d'Artur Mas i Felipe González

El cara a cara de Artur Mas i Felipe Gonzalez a la SEXTA TV a part de evidenciar clarament que tant nacionalista espanyol es el Sr Felipe Gonzalez com el Sr Mariano Rajoy també es va notar per part del Sr. Felipe Gonzalez una sensació de por a tractar a fons el tema per tal com va dir a despertar els dimonis de la confrontació amb la resta d’espanyols sobretot amb el feixisme latent a una part de la societat espanyola. Fins al punt que va manifestar que la culpa del que pogues pasar seria nostre (dels catalans) com si aquest feixisme no hagues estat latent desde sempre.

Sr Gonzalez si voste realment es creu que la concepció d’Espanya va quedar sol.lucionada el 1939 amb la victoria feixista esta molt equivocat, van quedar ferides molt greus que no s’han tancat mai i segur que mentre mantenia el cara a cara li devien pasar per la memoria.

Es vergonyant que un organisme com l’ONU hagi hagut de demanar al Estat espanyol la derogació de la llei que va promulgar el seu dia per no continuar amb l’investigarció dels fets ocorreguts durant i després de la guerra com els milers de desapareguts en combat,els assesinats de mil.lers d’espanyols per la represió feixista una vegada acabada la guerra,la revisió de la farsa de judici que va a portar a assesinar el President del nostre país (l’unic president afusellat mai a Europa en ple exercici del seu carrec)el paper de l’esglesia catòlica.....i quantes coses més.

Aquets dimonis a que feia referencia el Sr. Gonzalez que en part van portar a la guerra civil encara son ben vius i els podem veure i sentir cada dia a alguns mitjans de comunicació espanyols,el odi que traspuan es el mateix de fa 75 anys i vostè tambe ho sap molt bè, només ha de repasar les hemeroteques i veure el que deien de Catalunya i dels catalans algun dels seus avanpasats idealogics com el Sr Negrin i s’adonara que es el mateix que alguns dirigents actuals del seu partit el PSOE estan tornant a vomitar a la premsa. I tot aixó també devia pasar per devant seu durant el cara a cara.

La recepta que ens va donar el Sr. Gonzalez, és que haviem de estar calladets i ben quietets no fos que vinguin els dimonis, doncs NO aixó es el que vosté i molts com voste volen però ara ja no hi son a temps han fet tard, qui t’ha vist i qui et veu camarada ISIDORO.

Per acabar, ja ho deia el meu avi "quan es tracta d’anar contra els catalans i Catalunya tant es un del PP com un del PSOE"

Secretari General del Partit Republicà Català
Josep Boladeras i Font
Escriure'ns un missatge © Partit Republicà Català (2018)