Divendres, 16 de novembre de 2018

Partit Republicà Català
Adherit al Pacte Nacional pel Dret a Decidir
Adherit al Pacte Nacional pel Referèndum

EL GOVERN ANIRà A BRUSSEL·LES PER EXPLICAR EL REFERèNDUM
18 de gener de 2017
Conferència Brussel·les 2017

El dimarts 24 de gener al vespre a la seu del Parlament Europeu -apadrinat pels eurodiputats del PDCAT i d'ERC- s'hi celebrarà un acte amb la presència del president Puigdemont, el vicepresident Junqueras i el conseller d'Afers Exteriors Raül Romeva amb l'objectiu d'explicar la situació política a Catalunya i el procés que portarà al referèndum per la independència aquest any 2017. S'espera l'assistència d'eurodiputats, diplomàtics i mitjans de comunicació d'arreu d'Europa.

A la reiterada cantarella del president del govern espanyol afirmant que el referèndum no se celebrarà s'hi pot afegir l'ofensiva de la diplomàcia espanyola encapçalada pel ministre d'Afers Exteriors, Alfonso Dastis, que cada dia que passa mostra més el seu neguit i la seva desesperació per una situació que ni ell ni el seu govern ja no poden controlar. El procés català és conegut i reconegut cada dia més arreu. Molts responsables polítics, diputats, alcaldes i gent del món de la cultura, del periodisme, de les arts, del món econòmic, de l'esport, etc, veuen amb bons ulls el procés català i ho declaren públicament per a desesperació dels unionistes espanyols hereus del franquisme amagats darrere les sigles del PP, Ciutadans i àdhuc del PSOE.

El 25 de gener l'antic Cas dels catalans donarà un salt definitiu cap endavant. Aquella Europa que fa tres-cents anys va abandonar els catalans té una ocasió única per a fer-se perdonar la seva traïció i fer costat al poble català perquè pugui esdevenir ben aviat un poble lliure entre els pobles lliures de la terra. El dia 25 es visualitzarà que Catalunya no està sola i que compta amb un ampli suport arreu.

Agustí Soler i Regàs
Escriure'ns un missatge © Partit Republicà Català (2018)