Dimecres, 19 de juny de 2019

Partit Republicà Català
Adherit al Pacte Nacional pel Dret a Decidir
Adherit al Pacte Nacional pel Referèndum

VISCA LA TERRA
7 de desembre de 2017

En aquests moments la gran majoria de catalans estem vivint moltes incerteses, i poques certeses, però sí us voldria transmetre una gran certesa que tinc a tots els que estimem la nostra pàtria de veritat.

El 21 D hem d’anar a votar TOTS i quan dic TOTS és TOTS, encara que alguns estiguem desanimats, desinflats, depressius i també emprenyats és igual, i ho hem de fer per un sol motiu però cabdal: SALVAR LA NOSTRA TERRA, la nostra pàtria.

I us ho dic sense saber què pot passar l’ endemà del 21 D, però si estic segur del que passarà si no fem el que abans us he dit; els que tenim una certa edat ens semblarà una ximpleria el franquisme que vam viure. Ho enteneu oi?

Si guanyem les eleccions per una majoria aclaparadora segur que més tard o més d’hora serà bo per nosaltres i per la nostra pàtria, perquè això sí “LA TERRA SERÀ SEMPRE NOSTRA” si la sabem defensar fins el final.

Una vegada el nostre president màrtir Lluis Companys va pronunciar una frase que ho resumeix tot: ”TOTES LES CAUSES JUSTES DEL MÓN TENEN ELS SEUS DEFENSORS, EN CANVI CATALUNYA NOMÉS ENS TÉ A NOSALTRES”... DONCS SOM-HI !!!

Josep Boladeras i Font
Escriure'ns un missatge © Partit Republicà Català (2019)